Vezetői köszöntő
Kedves Látogató!

Üdvözöljük az MVM EGI Zrt. honlapján.


A vezető technológiák évtizedek óta társaságunk alappillérei, és továbbra is azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy fenntartható értéket és üzleti sikert nyújtsunk ügyfeleinknek mind nemzetközi, mind belföldi szinten; ugyanakkor továbbra is környezetbarát technológiánkkal védjük a globális erőforrásokat, és megőrizzük azokat a jövő generációi számára.


A folyamatosan változó világban elért sikerek az országokban és iparágakban rendelkezésre álló tiszta és megfizethető energián alapulnak, amelyek képesek gazdasági növekedést és stabilitást biztosítani. A jövő generációinak a feltörekvő piacok gazdasági növekedése, az automatizálás magasabb szintje és az éghajlatváltozás következtében a tiszta energia iránti növekvő igényekkel kell szembenézniük.


Az MVM EGI ennek a két feltételnek tud megfelelni: segítünk a jövő tiszta energiájának előállításában bolygónk vízkészleteinek felhasználása nélkül.


Az MVM EGI víztakarékos hűtőrendszereivel több mint fél évszázada az energiaszektor vezető képviselője a hazai és a nemzetközi piacon. Hűtőrendszereink több ezer erőmű megbízható alapját képezik világszerte.


Magyar cégként kezdve know-how-t értünk el, és a globális energiaiparban a legkülönbözőbb nemzetközi tulajdonosok mellett váltunk előnyös partnerré. 2021. január 1-jén pedig az MVM EGI csatlakozott Magyarország legnagyobb energetikai csoportjához, az MVM csoporthoz.


A magyar vállalatcsoport értékes tagjaiként elkötelezettek vagyunk, hogy továbbra is hozzájáruljunk a jövő energiaigényének kielégítéséhez, miközben bolygónk erőforrásait megőrizzük a következő generációk számára.


Webhelyünk felfedezésével információkat kaphat termékportfóliónkról és termékfejlesztési kezdeményezéseinkről, valamint elolvashatja legfrissebb vállalati híreinket.


Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére.


Kárpáti Péter

Vezérigazgató

MVM EGI