Vezetői köszöntő
Kedves Látogató!

Üdvözöljük az MVM EGI Zrt. honlapján.


A vezető technológiák évtizedek óta társaságunk alappillérei, és továbbra is azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy fenntartható értéket és üzleti sikert nyújtsunk ügyfeleinknek mind nemzetközi, mind belföldi szinten; ugyanakkor továbbra is környezetbarát technológiánkkal védjük a globális erőforrásokat, és megőrizzük azokat a jövő generációi számára.


A folyamatosan változó világban elért sikerek az országokban és iparágakban rendelkezésre álló tiszta és megfizethető energián alapulnak, amelyek képesek gazdasági növekedést és stabilitást biztosítani. A jövő generációinak a feltörekvő piacok gazdasági növekedése, az automatizálás magasabb szintje és az éghajlatváltozás következtében a tiszta energia iránti növekvő igényekkel kell szembenézniük.


Az MVM EGI ennek a két feltételnek tud megfelelni: segítünk a jövő tiszta energiájának előállításában bolygónk vízkészleteinek felhasználása nélkül.


Az MVM EGI víztakarékos hűtőrendszereivel több mint fél évszázada az energiaszektor vezető képviselője a hazai és a nemzetközi piacon. Hűtőrendszereink több ezer erőmű megbízható alapját képezik világszerte.


Magyar cégként kezdve know-how-t értünk el, és a globális energiaiparban a legkülönbözőbb nemzetközi tulajdonosok mellett váltunk előnyös partnerré. 2021. január 1-jén pedig az MVM EGI csatlakozott Magyarország legnagyobb energetikai csoportjához, az MVM csoporthoz.


A magyar vállalatcsoport értékes tagjaiként elkötelezettek vagyunk, hogy továbbra is hozzájáruljunk a jövő energiaigényének kielégítéséhez, miközben bolygónk erőforrásait megőrizzük a következő generációk számára.


Webhelyünk felfedezésével információkat kaphat termékportfóliónkról és termékfejlesztési kezdeményezéseinkről, valamint elolvashatja legfrissebb vállalati híreinket.


Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére.


Jürgen Körner

Elnök-vezérigazgató

MVM EGI